Rijschool in Zwolle

Welkom bij Energy Traffic, dé rijschool waar je vol energie je rijbewijs haalt! Bij ons staan kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht centraal.

i

Autorijles

Veilig en zelfverzekerd de weg op met onze autorijlessen!

Lees meer

Motortrijles

Ervaar de vrijheid van het motorrijden met onze professionele instructeurs!

Lees meer

s

Scooterrijles

Ontdek de stad op een scooter met onze praktische scooterrijlessen!

Lees meer

Faalangst of Rijangst? Speciale Begeleiding bij Energy Traffic Education

Op zoek naar een rijschool die begrijpt dat niet iedereen hetzelfde is en dat sommige leerlingen net dat beetje extra aandacht nodig hebben? Bij Energy Traffic Education in Zwolle staan we klaar om je op een persoonlijke en geruststellende manier de weg op te helpen. Met meer dan twee decennia aan ervaring weten we dat rijlessen soms spannend kunnen zijn, vooral als je kampt met faalangst of rijangst. Dat is waarom onze toegewijde instructeurs speciaal getraind zijn om jou op je gemak te stellen.

Onze gespecialiseerde begeleiding is niet alleen gericht op het praktische aspect van autorijden, maar ook op het mentale. Door een veilige, ondersteunende omgeving te creëren, helpen we leerlingen om zelfvertrouwen op de weg te bouwen en angst te overwinnen. En met onze unieke aanpak hebben we een 100% slagingskans weten te bereiken! Of je nu voor het eerst achter het stuur kruipt of na een CVA opnieuw moet leren rijden, wij staan voor je klaar.

Voor de studenten onder ons is er nog een extra voordeel: laat je cijferlijst zien en ontvang korting op je rijlessen. Deze korting varieert afhankelijk van je examenresultaten, dus hoe beter je presteert, hoe meer korting je kunt krijgen! We zijn niet alleen toegewijd aan onze leerlingen, maar ook aan onze gemeenschap – door volleybalvereniging CSV te sponsoren en kortingen te bieden aan diegenen die onze reclame-uitingen vastleggen. Energy Traffic Education is meer dan alleen een rijschool; het is een plek waar je met zekerheid en vertrouwen kunt groeien, klaar om met zelfvertrouwen de weg op te gaan in Zwolle en daarbuiten.

R

Gecertificeerde opleider

Bij Energy Traffic zijn we trots om een gecertificeerde opleider te zijn. Onze rijschool voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is erkend door de relevante instanties. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de professionaliteit en betrouwbaarheid van onze rijschool.

Boost je Rijvaardigheid met Cursussen in Zwolle

Bij Energy Traffic Education staat jouw rijvaardigheid centraal. Onze rijvaardigheidscursussen zijn ontworpen om je niet alleen de regels van de weg bij te brengen, maar ook om je een veilige en zelfverzekerde bestuurder te maken. In Zwolle en omstreken zijn wij dé plek waar je kunt leren rijden met een gerust hart, wetende dat je begeleid wordt door instructeurs die meer dan twee decennia ervaring hebben.

Onze lessen zijn aangepast aan jouw persoonlijke behoeften, of je nu een beginner bent of na een CVA je rijvaardigheden opnieuw moet oppakken. Elk aspect van het autorijden, van de koppeling bedienen tot het veilig navigeren door het verkeer, wordt door onze professionals met geduld en expertise uitgelegd. En voor degenen die extra uitdagingen ervaren, zoals faalangst, rijangst of autisme, zijn onze instructeurs gespecialiseerd in het bieden van de ondersteuning die je nodig hebt om met vertrouwen vooruit te komen.

Daarnaast stimuleren we excellentie, zowel op het wegdek als in de klas. Toon je cijferlijst en profiteer van onze studentenkorting op rijlessen. Deze korting wordt groter naarmate je academische prestaties beter zijn. Wij geloven namelijk dat goede prestaties aangemoedigd moeten worden, zowel op school als tijdens het rijden.

Energy Traffic Education is niet alleen een rijschool, maar een integraal onderdeel van de gemeenschap in Zwolle. We ondersteunen lokale organisaties zoals volleybalvereniging CSV en bieden kortingen aan diegenen die ons helpen met het verspreiden van onze boodschap. Als je kiest voor Energy Traffic Education, kies je voor een rijschool die zich inzet voor succes op de weg en daarbuiten. Een plek waar je rijvaardigheid op een solide fundament wordt gebouwd en waar je rijbewijs binnen handbereik ligt. Welkom bij Energy Traffic Education, waar we samen werken aan jouw rijtoekomst.

Studenten Rijden Voordeliger: Profiteer van Examenkorting in Zwolle

Voel de vrijheid op de weg terwijl je spaart! Bij Energy Traffic Education in Zwolle geloven we dat iedereen de kans moet krijgen om te leren rijden, en dat geldt zeker voor de hardwerkende studenten. Onze rijlessen zijn een investering in je toekomst, waarbij je niet alleen leert rijden, maar ook leert omgaan met de uitdagingen op de weg. Of je nu een beginnende bestuurder bent of je vaardigheden wilt opfrissen, onze ervaren instructeurs staan voor je klaar met open armen en een schat aan kennis.

Voeg daarbij onze speciale studentenkorting toe, en je hebt een recept voor succes zonder je portemonnee te legen. Toon je cijferlijst en profiteer van aantrekkelijke kortingen op je rijlessen. Dit is onze manier om je harde werk en inzet te belonen. Hoe beter je presteert op school, hoe hoger de korting die je ontvangt voor je rijlessen bij ons – een extra motivatie om op beide fronten te excelleren!

Samen met onze sociale betrokkenheid bij de lokale gemeenschap, zoals onze steun aan volleybalvereniging CSV, vormt deze korting het hart van onze rijschool. We streven ernaar om niet alleen de beste in autorijlessen te zijn, maar ook een steunpilaar in de gemeenschap. Energy Traffic Education is er trots op een plek te zijn waar studenten van alle achtergronden zich welkom voelen, waar angst wordt omgezet in vertrouwen en waar elke rit een stap dichter bij vrijheid en onafhankelijkheid is. Stap in bij Energy Traffic Education, waar je rijbewijs binnen handbereik ligt en je portemonnee intact blijft.

Schrijf je vandaag nog in voor een proefles

Lees meerVraag proefles aan