Contact

Neem contact met ons op voor hulp en informatie. We kijken uit naar je bericht!

We zijn 7 dagen per week geopend

Adres

Dommel 15, 8032 GA Zwolle

Telefoon nummer

06 44094109

Email

info@energytraffic.nl

Neem contact op

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie? Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Begin vandaag nog met je rijavontuur en neem contact met ons op!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Frequently Asked Questions

Wat is de minimale leeftijd om te beginnen met rijlessen?
De minimale leeftijd om te beginnen met rijlessen voor een auto is 16,5 jaar. Voor motorrijlessen is de minimale leeftijd 18 jaar. Voor scooterrijlessen geldt een minimale leeftijd van 16 jaar.
Moet ik een eigen voertuig hebben om rijlessen te volgen?
Nee, je hebt geen eigen voertuig nodig. Onze rijschool voorziet in lesvoertuigen die gebruikt kunnen worden tijdens de rijlessen.
Kan ik een rijlespakket op maat samenstellen?
Ja, we bieden de mogelijkheid om een rijlespakket op maat samen te stellen dat voldoet aan jouw specifieke behoeften en leerdoelen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Hoe lang duurt een gemiddelde rijles?
Een gemiddelde rijles duurt meestal 60 minuten. We bieden ook langere lessen aan, afhankelijk van jouw voorkeur en beschikbaarheid.
Hoe kan ik mijn rijlessen plannen?
Je kunt je rijlessen plannen via ons online reserveringssysteem, telefonisch of persoonlijk op onze rijschool. We zullen samen met jou een geschikte planning opstellen op basis van beschikbaarheid.
Is het mogelijk om een spoedcursus te volgen?
Ja, we bieden spoedcursussen aan voor leerlingen die hun rijbewijs snel willen behalen. Neem contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken.

Schrijf je vandaag nog in voor een proefles

Lees meer